Hungarian English

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. - Madarász Irodaház, I. épület | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Másodlagos szakvélemény

 Versys Clinics Nemzetközi szakmai másodvélemény ( second opinion) program

A Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet fontosnak tartja, hogy páciensei minél átfogóbban láthassák saját állapotukat és lehetőségeiket, így megfelelő tudás birtokában dönthessenek kezelésükről. Ennek okán klinikánk szolgáltatási körébe vette az orvosi másodvélemény írását is, mely keretében lehetőség nyílik arra, hogy nemzetközileg elismert szakorvosok véleményét és javaslatát kérhessék pácienseink.

A másodvélemény igénylése nem a kezelőorvossal szembeni bizalmatlanság jele, például egy komoly műtét vagy súlyos mellékhatásokkal járó gyógyszeres kezelés megkezdése előtt természetes igény a páciensek részéről, hogy esetüket megvizsgálja egy másik nemzetközileg is elismert szaktekintély is, (aki az adott problémakörben nagy gyakorlattal rendelkezik), és leírja javaslatait, meglátásait, ezzel esetleg bővítve a terápiás lehetőségek körét, vagy megerősítve az eredeti javaslatot, így segítve a kétségek eloszlatását.

A kezelések tekintetében számos nézőpont létezik, s ezek logikáján haladva szakmailag több javaslat is helytálló lehet, s miután Önnek kell a terápia megkezdéséről döntenie, adott esetben célszerű több terv előnyeit és hátrányait számba vennie.

Amennyiben bizonytalannak érzi magát egy adott kérdés, probléma tekintetében, s igényelni szeretné, hogy a szakma egy kiemelkedő alakja a leletek, zárójelentések, eredmények és minden releváns információ megismerése után megírja orvosi véleményét az Ön állapotáról, illetve a lehetséges kezelési lehetőségekről, jelezze felénk! Készséggel állunk rendelkezésére személyesen, telefonon és emailben! Mely esetekben célszerű orvosi másodvéleményt kérni? - ha bizonytalannak érzi magát a kezelési javaslatot illetően - daganatos megbetegedések terápiájánál - bármely a fertilitást hátrányosan befolyásoló kezelés esetén - endokrinológiai problémák esetén -műtéti beavatkozásokat megelőzően - ha magas kockázatú terápiát javasolt kezelőorvosa - családban előforduló öröklő betegségek esetén - amennyiben nyugtalan a kezelést, illetve a lehetséges mellékhatásokat illetően - ha szeretne nagyon körültekintő lenni

Szakértőink és szakterületeik:

Dr Mattheos Fraidakis IVF, ivarsejt adományozás, béranyaság

Professor Vasilios Tanos nőgyógyászati endoszkópos sebészet, laparoszkópia, hiszteroszkópia

Dr Nathan Treff reprodukciós genetika, preimplantációs genetika, molekuláris genetika

Noora Sirkkanen Embrio laboratórium, andrológiai laboratórium, kriobiológia, ICSI, embryo biopszia

Eero Varila IVF, stimuláció, preimpantációs gentika

Dr Martha Luna IVF, stimuláció, preimplantációs genetika

Professor Enrique Garcia Lledo andrológia, urológia, sebészet, vese transzplantáció, férfi meddőség, impotencia

Dr Marco Gergolet reprodukciós sebészet, hiszteroszkópia, laparoszkópia