Hungarian English

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. - Madarász Irodaház, I. épület | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Minőségbiztosítás

ISO2020 ISO ISO

Magas szintű minőségbiztosítás a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetben!

A Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet Kft. 2018. március 28-án megkapta az ISO 9001:2015 sz., valamint a MEES (Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok) minősítéseket.

Az ISO egy olyan magas szintű minőségirányítási rendszer, amely független auditorok segítségével világítja át az adott intézet szolgáltatásait. A vizsgálat során a bizottság áttekinti a pénzügyi, humán erőforrásra vonatkozó, illetve szakmai működést minden szintjét érintő dokumentációt, emellett ennek megvalósulását a gyakorlatban is megvizsgálja a páciensek érdekeinek megfelelően. A MEES minősítés mindezek mellett azt igazolja, hogy az egészségügy specifikus követelményeinek az adott egészségügyi intézet megfelel.

Az ISO minőségirányítási rendszer garanciát jelent arra, hogy az adott Intézet transzparens módon, magas színvonalon működik.

Az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője „A" minősítést kapott a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet Kft.

A Humán Reprodukciós Intézet Korlátolt Felelősségű Társaság az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térrel kapcsolatos részletes szabályokról szóló 39/2016. (XII. 21.) EMMI rendelet alapján a működtető által meghatározott műszaki csatlakozási feltételeket teljesítette.

eeszt