Hungarian English

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. - Madarász Irodaház, I. épület | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Versys Clinics Nőgyógyászat

Szép, színvonalas környezetben, szakértő személyzet közreműködésével várja szolgáltatásaival a Versys Clinics – Szülészet és Nőgyógyászat részlege. Klinikánkon szűrővizsgálatok széles spektrumát kínáljuk, igyekszünk minden felmerülő kérdésére, problémájára gyors és hatékony megoldást nyújtani.

A nőgyógyászati részlegünkön – a meddőség komplex kivizsgálásán és kezelésén túl – számos vizsgálatot végzünk, így megteremtve annak lehetőségét, hogy női pácienseink életük bármely szakaszában magas színvonalú és szakszerű ellátásban részesüljenek.

BŐVEBBEN A NŐGYÓGYÁSZATRÓL

Terhesgondozás

Fontos pillérét jelenti intézményünknek a terhesgondozás: minden újszülött érkezése kivételes boldogság számunkra, együtt örülünk a szülőkkel, családokkal. A szülésig vezető úton szívesen kísérjük végig – felkészült kollégáink, nemzetközileg elismert orvosaink kimagasló tudása, korszerű technológiák gondoskodnak erről, és nem utolsósorban csoportos és/vagy egyéni alkalmaink segítenek felkészülni a baba érkezésének első, örömteli pillanataira.

BŐVEBBEN A TERHESGONDOZÁSRÓL

3D/4D babamozi

Tudjuk, hogy a várandósság hónapjaiban, heteiben egyre fokozódik a szülők kíváncsisága: vajon kislány vagy kisfiú születik? Kire fog hasonlítani? Hogyan növekszik az anyaméhen belül? Mennyit változott az elmúlt hetekben? Fontos és egyben örömteli alkalmak a közös mozizások (4D ultrahang), amikor legalább egy rövid időre láthatják a szülők, hogy érzi magát kisbabájuk, vagy mit és mennyit mutat meg magából.

BŐVEBBEN A 3D/4D BABAMOZIRÓL

Hol hozhatja világra gyermekét?

A Versys Clinics – Szülészet és Nőgyógyászat részlegén pillanatnyilag szüléseket nem tudunk lebonyolítani, ám együttműködő partnereink, a Maternity Magánklinika és a Dr. Rose Magánkórház szeretettel várja Önöket választott orvosukkal együtt.

A Versys Clinics – Szülészet és Nőgyógyászat részlegén munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy stresszmentes környezetben, professzionális kiszolgálás mellett megfeleljünk igényeinek és elvárásainak.

Orvosaink - Nőgyógyászat

Dr. Vereczkey Attila Dr. Vereczkey Attila
Dr. Sávay Sándor Dr. Sávay Sándor